Om os

Vi er Blaabjerg tømrer & snedker

Blaabjerg Tømrer og Snedker er en Tømrer virksomhed med over 30 års erfaring som blev etableret i 1985 af Niels Jørgen Thøgersen og Marius Nielsen i Nørre Nebel. Efter mange års samarbejde gik Marius Nielsen den 1 januar 2014 fra på pension og virksomheden drives nu videre af Niels Jørgen Thøgersen og Jakob Meincke Thøgersen.

Blaabjerg Tømrer og snedker er en lille tømrervirksomhed med stor erfaring, inden for renovering og ny-byg.

Firmaet løser såvel store som små opgaver inden for alle aspekter af byggebranchen.

Firmaet arbejder både for private, erhverv og det offentlige. Firmaet har mange faste kunder i lokal området. Firmaet udfører godt og solidt tømrer og snedker arbejde. Vi tilbyder ligeledes totalentreprise.

Vi har et rigtig godt samarbejde med andre håndværksgrupper, hvor vi sørger for at koordinere arbejdsgangen på bedste måde.

Firmaet leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 27 11 94 74 eller send en mail til post@blaabjergts.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.