om os

Vi er Blaabjerg tømrer & snedker

Blaabjerg Tømrer og Snedker er en Tømrer virksomhed med over 30 års erfaring som blev etableret i 1985 af Niels Jørgen Thøgersen og Marius Nielsen i Nørre Nebel. Efter mange års samarbejde gik Marius Nielsen den 1 januar 2014 fra på pension og virksomheden drives nu videre af Niels Jørgen Thøgersen og Jakob Meincke Thøgersen.

Blaabjerg Tømrer og snedker er en lille tømrervirksomhed med stor erfaring, inden for renovering og ny-byg.

Firmaet løser såvel store som små opgaver inden for alle aspekter af byggebranchen. Firmaet arbejder både for private, erhverv og det offentlige. Firmaet har mange faste kunder i lokal området. Firmaet udfører godt og solidt tømrer og snedker arbejde. Vi tilbyder ligeledes totalentreprise. Vi har et rigtig godt samarbejde med andre håndværksgrupper, hvor vi sørger for at koordinere arbejdsgangen på bedste måde.
Firmaet leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. 

Vores kerneværdier
01.

God service

Vi sætter stor pris på god kommunikation med kunden.

02.

Høj kvalitet til mindste detalje

Høj kvalitet gennem kompetent håndværk er en af vores kerneværdier

03.

Betragt os som en samarbejdspartner

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre dine udgifter til en investering, der tjener sig ind igen. Blandt andet igennem forøgelse af din bygnings værdi.

04.

Over 30 års erfaring

Vi klarer både det simple og det avancerede. Lige fra udskiftning af tage, kviste, døre, vinduer til renoveringer, ombygninger, tilbygninger, garager, udestuer, køkkener, gulve, lofter, vægge, forsikringskader mm.

Kvalitet i alt hvad vi laver!