STOR ERFARING INDENFOR TØMRER- OG SNEDKEROPGAVER

Vi leverer altid høj kvalitet gennem kompetent håndværk, og vi sætter stor pris på god kommunikation med kunden. Vi kan lave alt inden for tømrer- og snedkerfaget og klarer både det simple og det avancerede – lige fra udskiftning af tage, kviste, døre og vinduer til renoveringer, ombygninger, tilbygninger, garager, udestuer, køkkener, gulve, lofter, vægge, forsikringsskader mm.

Vi har stor ekspertise indenfor sommerhus service – så som låse problemer, akutte uheld ved udlejning til turister mm. Skal du ha skiftet termoruder har vi ekspertisen vi tilbyder professionel vejledning


EN FORDELAGTIG LØSNING:

Ved at sætte de helt rigtige ruder i, kan der være energi at spare og dermed også en økonomisk gevinst at hente. Derfor anbefaler vi, at du får en erfaren tømrer til at vurdere opgaven, så du er sikker på det bedst mulige resultat. ​Vi vil meget gerne hjælpe med at udskifte dine termoruder. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.


VI ER MEDLEM AF BÅDE DANSK BYGGERI OG BYG GARANTI ORDNINGEN

Læs mere om Byg Garantiordningen: www.byggaranti.dk

Læs mere om Dansk Byggeri: http://www.danskbyggeri.dk

​Vi sætter en ære i godt håndværk og sikrer os altid at alle dele af vores arbejde er i høj kvalitet ned til mindste detalje. Kontakt os i forbindelse med tømrerarbejde eller Totalentrepriser


TOTALENTREPRISER

Vi udfører sammen med vores faste lokale samarbejdspartnere alt inden for totalentreprise, herunder

  •     Arkitekt / Konstruktør
  •     Isoleringsarbejde
  •     Malerarbejde
  •     Murer- og flisearbejde
  •     El- og VVS-arbejde
  •     Gulvlægning og -slibning
  •     Tag- og blikkenslagerarbejde
  •     Glas arbejde.


​VI HAR DEN NØDVENDIGE ERFARING DER FÅR ARBEJDET TIL AT LYKKES PÅ BEDSTE MÅDE.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og for at høre mere om dine muligheder om et samarbejde med os.

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre dine udgifter til en investering, der tjener sig ind igen. Blandt andet igennem forøgelse af din bygnings værdi.